Geef jij onze jonge rozen en gerbera planten de beste start?

Teeltmanager jonge planten - full time

Wie zoeken we?

Wij zoeken een teeltmanager met een passie voor het vak en gevoel voor planten! Jij bent verantwoordelijk voor de belangrijkste levensfase van onze planten: het begin. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat ons uitgangsmateriaal in optimale staat bij onze klanten wordt afgeleverd.

Je kan omgaan met de klimaatcomputer, kunstmestunit en waterbeheer. Je steekt graag je handen uit de mouwen, houdt van een afwisselende werkomgeving en kan goed in teamverband werken.

Wat ga je doen?

Op onze kwekerij in de Kwakel word je onderdeel van ons ervaren teeltteam met experts op het gebied van planten. Je zorgt voor een optimaal teeltklimaat en kunstmest- en waterbeheer. Je hebt ervaring met geïntegreerde gewasbescherming en geeft intern teeltadvies. Kortom: een afwisselende functie met verantwoording. We hebben veel kennis en ervaring in huis, die we graag met je willen delen!

Wie zijn we?

We zijn een familiebedrijf actief in veredeling en vermeerdering van rozen en gerbera’s. Vanuit onze vestiging in de Kwakel leveren we onze planten wereldwijd. We hebben een passie voor alles wat groeit en bloeit en onze uitdaging is om voor onze klanten de meest succesvolle roos- en gerbera rassen te ontwikkelen en de mooiste planten op te kweken.

Wat is jouw achtergrond?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO/HBO opleiding. Je hebt een zeer goed ontwikkeld plantgevoel en geniet van een kas vol gezonde mooie planten.

Wat bieden we jou?

We bieden een afwisselende werkomgeving met groeimogelijkheden naar de toekomst. We hebben veel mogelijkheden tot kennisverdieping en verbreding. Kortom, er is volop ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de glastuinbouw CAO zoals reiskosten vergoeding en opleidingsmogelijkheden.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Annette via 0297 383 444 of annette@schreurs.nl